In timp compania noastra si-a dezvoltat un model propriu de abordare a lucrarilor punand in centrul preocuparilor sale satisfactia partenerilor nostri de lucru si implementarea unui sistem ce vizeaza imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, lucru ce a condus la obtinerea certificatului de calitate SR EN ISO 9001:2001.
Totodata, folosirea marcajului Prod Al Conf Tamplarie Aluminiu atesta faptul ca produsele executate de firma noastra respecta Directivele Europene aplicabile si ofera posibilitatea de a fi comercializate pe piata europeana


Clientul trebuie sa stie ca alegand PROD AL CONF beneficiaza de servicii complete si integrate:
• Consultanta
• Proiectare
• Executie
• Montaj
• Garantie
• PostgarantieVa oferim o gama larga de produse de sistem, cu materiale de calitate, care inglobeaza tehnologie de ultima ora si pot satisface orice cerinte ale clientilor si arhitectilor.

 

I.   TAMPLARIE REZISTENTA LA FOC


II.  PLACARI CU ALUCOBOND


III. PLACARI CERAMICE


IV. SISTEME DE ALUMINIU

1. SISTEME DE ALUMINIU BATANTE (click pe titlu pentru detalii)

- Sisteme de aluminiu fara rupere termica: M9300 PERFECT, M9400 SOFTLINE, M15000 PRESTIGE, 940 MINI;
- Sisteme de aluminiu cu rupere termica: M9650 ALUTHERM LIGHT, M11000 ALUTHERM PLUS, M11500 ALUTHERM SUPER PLUS;

2. SISTEME GLISANTE (click pe titlu pentru detalii)

- M9000 SLIDE, M9050 LIGHT, M900 AERO, M14000 DELUXE, S300 DELUX ALUTHERM, M300 FALCON ALUTHERM;

3. COMPARTIMENTARI INTERIOARE (click pe titlu pentru detalii)

- P 100 Office

4. PERETI CORTINA (click pe titlu pentru detalii)

- SOLAR (M1 STANDARD, M2 LINEAR, M3 SEMISTRUCTURAL, M3T SEMISTRUCTURAL, M4 STRUCTURAL, M5 ECO, M5T ECO, M6 STANDARD)

5. LUMINATOARE

- M9850 ETHRIO, M10800 ETHRIO PLUS;

6. SISTEME ACORDEON: M9800 si M19800 (click pe titlu pentru detalii)

7. ALTE SISTEME : balustrade, parasolare, etc. (click pe titlu pentru detalii)

 

V. TAMPLARIE PVC GEALAN

Generatia actuala de profile GEALAN destinata usilor si ferestrelor cu geam termopan pune accent atat pe aspectul estetic cat si pe indeplinirea tuturor cerintelor de izolatie si statica.


Avantajele folosirii tamplariei PVC cu profile GEALAN:
- protectie termica
- protectie fonica
- protectie antiefractie
- 12 culori si 7 variante decor
- multitudinea formelor
- sistem de ventilatie
- rulouri exterioare
- rulori, rame si usi cu plasa contra insectelor
- durabilitate/intretinere usoara
- glafuri interioare si exterioare
- inchideri balcoane si terase; usi glisante
- baghete/sprosuri


Capacitatea de termoizolare este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie bazat pe mai multe camere interioare, de folosire a unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator. Astfel caldura ramane inauntru, iar frigul afara. Pentru profilele GEALAN valoarea coeficientului de transfer termic este de Uf=1,1-1,6 WmpK. Valoarea Uf scade pe masura ce numarul camerelor interioare ale profilului creste. Se obtine astfel, in combinatie cu geamurile termoizolatoare corespunzatoare, o izolatie termica foarte buna.

 

Sistemul S 3000 (click pe titlu pentru detalii) - sistemul de profile cu 3 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare.


Sistemul S 7000
(click pe titlu pentru detalii) - sistemul de profile cu 5 camere si o adancime de constructie de 74 mm, conceput ca sistem cu garnitura mediana.
Avantaje: izolatie termica ridicata; aerisire optima; protectie antiefractie sigura; statica inalta; rigidizari identice pentru toc si cercevea; multe profile de legatura identice cu cele din S 3000; 12 culori si 7 variante de decor lemn.


Sistemul S 8000 IQ cu 4 camere interioare si adancime de constructie de 74 mm.
Avantaje: un plus de izolatie termica si fonica; acelasi profil de rigidizare pentru toc, cercevea si montant; camera interioara principala de dimensiuni mai mari permite rigidizarea cu profile de dimensiuni mari marind astfel stabilitatea;


Sistemul S 8000 IQ cu 6 camere (click pe titlu pentru detalii) - Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm, s-a obtinut un profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tri respective penta cameral.

 

TAMPLARIE PVC VEKA

 

Sinteza ideala intre frumusete si functionalitate, ferestrele VEKA dispun de toate caracteristicile de calitate pentru a asigura o durata de viata mare a ferestrelor – pentru toate tipurile de cladiri: case, blocuri, spitale, hoteluri, spatii comerciale.


Amestecul de PVC utilizat precum si calitatea prelucrarii acestuia permit realizarea de ferestre cu o durata de viata estimata la 50 de ani.


Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 74 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.

 

Protectia fonica reprezinta un aspect important din punct de vedere al sanatatii.

Nu se poate trece usor cu vederea ca in ultimii ani nivelul zgomotului a crescut mult datorita in principal intensificarii traficului rutier si al celui aerian.

Cu un indice de atenuare fonica de pana la 45 dB, ferestrele din PVC VEKA ofera protectie eficienta la zgomotul prea mare, avand in vedere ca pentru o incapere de locuit se considera ca nederanjanta o valoare maxima a zgomotului de 65 dB.

.

VI. PRODUSE PENTRU PLACARE

 

Panel compozit ALUMIL – J BOND – este un panel compozit din aluminiu pentru placari interioare si exterioare, fabricat prin laminare la cald si presiune, proces prin care se obtine o planeitate perfecta a suprafetei si un raport excelent intre greutate si rezistenta. Panelul are la interior un miez de polietilena acoperit pe ambele parti cu tabla de aluminiu. Una dintre fete este tratata cu PVDF, putand fi vopsita intr-o gama variata de culori.
Versatilitatea placilor compozite din aluminiu ALUCOBOND este dovedita de usurinta in montaj si de adaptabilitatea la o gama variata de aplicatii, oferind arhitectilor si designerilor posibilitati creative nelimitate.
Are o rezistenta deosebita la diferiti agenti, la foc, apa, poluare si coroziune si poate fi folosit in aplicatii arhitecturale si industrial.


Caracteristicile si avantajele ALUCOBOND:
• Greutate scazuta, rigiditate sporita, planeitate perfecta;
• Gama variata de culori;
• Rezistenta la intemperii;
• Amortizarea vibratiilor;
• Usor de impaturit si indoit;
• Panouri mari prefabricate, instalare rapida;
• Pret scazut pentru elementele de montaj si substructuri;
• Posibilitati nelimitate de planificare si design;
• Panouri gata de instalare;
• Nu necesita izolare fonica suplimentara;
• Procesare usoara cu scule obisnuite;
• Timp de constructie scurt, costuri scazute

 

VII. PRODUSE DIN STICLA

 

Geamurile termopan se realizează din 2 sau mai multe foi de sticla taiate la dimensiune, foarte bine spalate si asamblate vertical de o parte si de alta a unei baghete distantier, pe care s-a aplicat in prealabil sigilant butilic si care a fost umpluta cu sita moleculara in proportie de minim 70% pentru absorbtia umezelii din interiorul geamului termoizolant.


Se pot executa in diferite combinatii: geam float clar-geam float colorat; geam float clar geam float reflectorizant; geam float clar geam float clar; geam float clar-geam antiefractie; etc. Performantele diferitelor tipuri de geamuri termoizolante se evidenţiază prin coeficientul de transfer termic – „U” – măsurat in W/mpK˚. Cu cat coeficientul „U*” este mai mic, cu atât pierderile termice sunt mai mici.


Pachetul de geam termopan cel mai des utilizat are grosimea de 24 mm si este format astfel: un geam float de 4 mm + o bagheta distanţier de aluminiu de 16mm + un geam Low-E, Float sau alt tip de sticla de 4 mm.

 

1. Geam cu sticla Float.

Sticla float este o sticla transparenta, de înalta calitate, obţinuta prin procedeul de fabricaţie flotare, procedeu ce garantează fete perfect paralele si plane ale sticlei.
Geamul termopan float clar poate folosi sticla cu grosimi între 3 si 10 mm, în funcţie de necesitaţi si acoperă o gama larga de aplicaţii care necesita geam neutru transparent.

Caracteristici :
• Grosimea pachetului de geam termopan: 24 mm
• Alcătuirea geamului: F4+16+F4
• Factor U al geamului: 2,7 W/mpK

 

2. Geam cu Low-E.

Prin utilizarea unei foi de sticlă de joasa emisivitate rezulta reducerea drastica a pierderilor de căldura, coeficientul de transfer al căldurii micşorându-se de la 2,7 W/mpK pana la 1,4 W/mpK. In cazul umplerii spaţiului dintre foile de sticla cu gaz mai greu,cu o conductivitate termica mai mica (argon, in general), acest coeficient va fi de 1,1 W/mpK. Totodată creste coeficientul de confort al încăperilor si se reduce senzaţia de rece din apropierea suprafeţelor de sticla.

Caracteristici :
• Grosimea geamului: 24 mm
• Alcătuirea geamului: F4+16+LWE4
• Factor U al geamului: 1,4 W/mpK

 

3. Geam cu protecţie solara.

Acest tip de geam se obţine prin folosirea in cadrul pachetului termoizolant a sticlei reflectorizante . In acest fel se asigura reducerea cantităţii de lumina si căldura provenita din radiaţia solara. Cele mai importante tipuri de sticla cu protecţie solara sunt: - sticle colorate în masă, - sticle reflexive.


Caracteristici:
• Grosimea geamului: 24 mm
• Alcătuirea geamului: F4+16+RFL4
• Factor U al geamului: 1,4 W/mpK

 

4. Geam cu protecţie fonica si protecţie la şocuri.
Se utilizează sticla duplex compusa din doua sau mai multe foi de sticla asamblate intre ele folosind una sau mai multe folii de butirat de polivinil (PVB).
*U = Acesta reprezinta fluxul de caldura care traverseaza 1 m2 de perete, la o diferenta de temperatura de 1oC intre exteriorul si interiorul încaperii..

 

5. Geam termopan cu control solar ( SOLAR 4S sau 4 ANOTIMPURI )
Se obtine prin folosirea in cadrul pachetului termoizolant a sticlei SGG PLANITHERM 4S, care pastreaza calitatile geamului de tip low-e, dar are un grad mai ridicat de protectie impotriva razelor solare din exterior catre interior. Reprezinta alegerea potrivita atunci cand se doreste eliminarea efectului de sera din locuinte datorat aportului de energie naturala provenit de la soare. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

 

6. Geam TRIPAN
Geamul tripan se obtine prin acelasi procedeu ca si geamul termopan numai ca se folosesc trei foi de sticla despartite de doua baghete de aluminiu.
Cea mai intalnita grosime totala a unui geam tripan este de 32 mm, iar cele mai uzuale sunt: Clar + Clar + LOW-E, Solar4S + Clar + Clar. Un geam tripan eficient, se obtine prin folosirea in cadrului pachetului a cel putin doua foi cu proprietati termoizolante.

 


Prod Al Conf Prod Al Conf Prod Al Conf Prod Al Conf