Societatea PROD-AL-CONF SRL are implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001, este certificata si are agremente de specialitate pentru fiecare produs in parte. Deasemenea, produsele respecta prevederile standardului european armonizat si sunt inscrise in Registrul Unic al produselor pentru constructii, gestionat de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii ( CTPC ) si se regasesc pe adresa www.ctpc.ro, la rubrica Registrul Unic, la Anexa 2, la Familia 2.41, Pozitiile 176 – 177


Certificat ISO 9001:2001

 

 

 

ProdAlConf Tamplarie Aluminiu


Certificat IQNet

 

 

Societatea PROD-AL-CONF SRL are sediul social in Slatina, str. Manastirii, nr. 1, iar punctul de lucru este situat in localitatea Slatioara, nr. 31, inregistrata la Registrul Comertului Olt sub nr. J28/1497/1994, C.U.I. RO6757492, tel/fax: 0249436057, e-mail: prodalconf@gmail.com, are ca obiect de activitate executie si montaj tamplarie din aluminiu si pvc, pereti cortina, luminatoare, cupole, geam termopan si placari exterioare. Infiintata in anul 1994, cu acelasi obiect de activitate, are o experienta vasta cu lucrari importante si de referinta in cei 18 ani de experienta.


In proiectele derulate in cei 18 ani de existenta s-au folosit sisteme de profile ALUMIL in proportie de peste 80%, dar si SCHUCO, GEALAN, VEKA, METRA, BALKAN. Lucrarile executate sunt diversificate si cuprind plaja de la imobile de birouri si centre comerciale, la cladiri sociale, locuinte, piete si hale industriale. Pentru executia lucrarilor, societatea dispune de utilaje de ultima generatie, URBAN si ELUMATEC – GERMANIA


Firme importante din tara precum S.C. ROMSTAL S.R.L., pentru care am executat aproximativ toate centrele din tara, S.C. VALROM BUCURESTI, S.C. LAMDA MED S.C. MARCORA, S.C. TECHNOLOGY COM, S.C. CONEST S.A. IASI, CONTOR ZENNER ARAD, S.C. IULIUS GRUP IASI, MEDLIFE S.A.au fost printre beneficiarii cei mai importanti ai lucrarilor noastre .


Astfel pentru S.C. ROMSTAL, am executat sediul ROMSTAL CENTRUL VITAN BARZESTI, sediul ROMSTAL SUCEAVA, sediul ROMSTAL DEVA sediul ROMSTAL BRASOV, OTOPENI, PIPERA etc. cat si AUTOKLASS CENTER BUCURESTI, AUTOKLASS SIBIU si CONSTANTA. Pentru IULIUS GRUP IASI, am executat CENTRUL COMERCIAL TERRA TIMISOARA si IULIUS MALL din IASI iar in subantrepriza cu CONEST S.A. IASI, sediul RADIO IASI, UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE IASI, PIATA CENTRALA, CENTRUL EXPOZITIONAL MOLDOVA, camine studentesti si blocuri de locuinte. CLADIREA DE BIROURI a S.C. LAMDA MED ( GERMANOS ), situata pe DN1 nr. 7A, cu o suprafata de peste 6500 mp perete cortina si placaje cu alucobond este reprezentativa pentru acest tip de cladiri.


Capacitatea de productie este de 4500 mp/luna, spatiile de productie extinzandu-se pe o suprafata de 7500 mp.

 

Societatea are implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001, este certificata si are agremente de specialitate pentru fiecare produs in parte.
Serviciile oferite de societate cuprind atat executia, cat si transportul, montajul si predarea la cheie a produselor sale. Capacitatea de productie este de 4500 mp/luna, spatiile de productie extinzandu-se pe o suprafata de 7500 mp.


S.C. PROD-AL-CONF S.R.L. realizeaza proiecte de specialitate pentru peretii cortina si luminatoarele pe care le executa, cu S.C. PROMAGIC BUCURESTI, reprezentata de dl. ing. T. Ispas si S.C. M&M PROIECT CONSTRUCTII IASI reprezentata de dl. arh. V.Mihul.